loader image

Industria optike SHAMIR

Industria Optike Shamir eshte nje nga kompanite lider ne prodhimin e lenteve cilesore progressive dhe te thjeshta.
E themeluar ne vitin 1972, fillimisht e orientuar drejt prodhimit te lenteve bifokale, kompania u fokusua shpejt drejt prodhimit te lenteve te avancuara progressive.Mbi pese dekada, Shamir ka fituar nje vend te rendesishem si nje kompani boterore e njohur per inovacion, teknologjine e xhamit dhe praktikat me te rrepta sa i perket sigurimit te cilesise se produkteve te saj.
Shamir perdor dhe shfrytezon teknika te avancuara te prodhimit te materialeve, me qellim revolucionarizimin e sherbimit ndaj klienteve te tij.Ofron zgjidhje zgjidhje per cdo nevoje te kujdesit ndaj shikimit,gjithashtu mbulon nje game te gjere produktesh optike ne varesi te mjedisit te punes apo aktivitetesh sportive.

SHAMIR

 

Shamir Glacier Plus UV siguron mbrojtje maksimale te rrezeve uv per syte tuaj, duke bllokuar rrezet qe vijne drejt ne sy dhe ato qe vijne nga reflektimet dhe per kete arsye,mbrojtja eshte maksimale.

Veshja e lentes nuk do te konsumohet ose do te gervishet,duke e lene lenten te qarte per nje kohe te gjate gjithashtu dhe shume e lehte per tu pastruar