loader image

OFERTA

Pergjate gjithe muajit Shkurt oferta fantastike ne Optika Luani.Ju mund te kryeni viziten okulistike te specializuar me doktoret tani,te perzgjdhni nese deshironi skeletin optik nga koleksioni yne i ofertes se bashku me xhamat optike Shamir Glacier Plus per vetem 11,900 Leke

Te gjithe ata qe ne kete periudhe shpenzojne nje kohe te madhe ne kompjuter,smartphone,tableta kane nje oferte fantastike per te patur xhamat me te mire ndaj drites artificiale blu,Shamir Blue Zero.Oferta perfshin: Viziten okulistike, skeletin optike nga portofoli i ofertes dhe xhamat optike Shamir Blue Zero!