loader image

LENTE KONTAKTI

Bausch and Lomb sjell produktin më të ri në treg, lente kontakti PureVision 2. Këto lente hidroxhel silikoni janë krijuar për përdoruesit që vuajnë nga sy sensitiv dhe vizion jo të qartë në errësirë. Për këtë arsye, lentet e kontaktit PureVision 2 janë të përshtatshme për shoferat, studentët ose sportistët.

Lentet e kontaktit PureVision 2 janë lentet më të holla në treg. Falë teknologjisë ComfortMoist, e cila shton lagështinë në sipërfaqje të saj, PureVision 2 siguron komoditet gjatë gjithë ditës. Gjithashtu, përvecse janë shumë të holla ato janë edhe shumë të lehta për tu përdorur.

ReNu MultiPlus No Rub eshte nje solucion multi-funksional qe ka shume funksione te rendsishme sic jane largimi i depositave te proteinave, shplarja dhe disifektimi i lenteve te kontaktit.

ReNu MultiPlus solucion eshte i pershtashem per te gjitha lentet e buta. Megjithate ReNu MultiPlus eshte cilesuar si: NO RUB. Ne rekomandojme qe ju ti fshini lentet me gishtin e madh ose tregues perpara se ti vendosni ne solucion, keshtu lentja e kontakti eshte me efektive.

ReNu MultiPlus solucion permban substanca hidrante te cilat kane si funksion largimin e depozitave te proteinave nga siperfaqja e lenteve

SofLens Daily Disposable janë lente ditore me një kualitet të lartë prodhuar nga Bausch and Lomb. Përmbajtja e ujit tek këto lente është (59%) dhe materiali unik i Hilaficon B siguron komoditet maksimal gjatë gjithë ditës.

Komoditeti i përdorimit të lenteve të kontaktit, përfshirë edhe ato ditoret, mund të përmisohet nga përdorimi i lubrifikantit eye drops (pikatore). 

ReNu MultiPlus No Rub është një solucion multi-funksional që ka shumë funksione të rëndësishme siç janë largimi i depozitave të proteinave, shpëlarja dhe dezinfektimi i lenteve të kontaktit.

Solucioni ReNu MultiPlus është i përshtashëm për të gjitha lentet e buta. Megjithëse ReNu MultiPlus është cilësuar si: NO RUB, ne rekomandojmë që ju ti fshini lentet me gishtin e madh ose tregues përpara se ti vendosni në solucion, kështu lentet e kontaktit do të jenë më efektive.

Solucioni ReNu MultiPlus përmban substanca hidrante të cilat kanë si funksion largimin e depozitave të proteinave nga sipërfaqja e lenteve.

Lentet e kontaktit mujore SofLens 59 të prodhuara nga Bausch and Lomb janë një version inovativ i lenteve me hidroxhel duke ofruar komoditet në përdorimin e përditshëm.

Rezistente ndaj depositave të sedimenteve
Materiali Hilafilcon B i lenteve hidroxhel lejon mbajtjen e sasive të ujit, kështu që lentet kanë lagështinë e mjaftueshme dhe janë rezistente ndaj formimit të sedimenteve.

Përdorim i lehtë:
SofLens 59 janë lente që krahas cmimit të tyre ofrojnë edhe konstruktin solid që e bën përdorimin e tyre më të lehtë.